Om oss

Vi kjøpte Stigen i 1992. Da hadde garden stått overlatt til naturkreftene i over 20 år. Gamle hus, hager og gjengrodde stier har vi tatt i bruk, og naturkreftene samarbeider vi med. I 1994 tok vi imot de første vandrerne på Stigen.

I 1999 flyttet vi til Fresvik om vinteren slik at guttene kunne gå på skole.  Her har vi også overtatt forlatte plasser, og har restaurert, bygget nytt og satt i stand både hus, hage og uteareal. Sjøstigen med sine gjestehus, badestamper og grønnsakshage står nå klare til å ta i mot glade turfolk både sommer og vinter.

Vi er en familie på fire, der Une og Brede har kommet til underveis, trødd sine barnesko på Stigen, og er nå voksne. Vi godt voksne er Dee og Hege, som med en felles inspirasjon for naturkrefter, kulturhistorie, økologisk jordbruk og tur og leik i naturen, ønsker å dele Stigen, SjøStigen og fjord og fjell rundt oss med andre.

Brede

Brede, yngste son i huset, vaks opp med å utforske krikar og krokar i naturen rundt Stigen og Fresvik. Han har bachelor i friluftsliv, og brukar så mykje tid han kan i naturen, anten det er på frosne fossar, på ski, jakt og fiske, flytur eller klatretur.

Sommaren 2023 kan du bli med Brede på skreddarsydde turar, eller kajakk- kurs.

Om du vil diskutere mogelegheiter, eller vil vite meir, kan du nå Brede på telefon eller epost:

Tlf: 94052580

E-post: brede@stigengard.no

Sara

Sara er nyeste tilskuddet i flokken, og er tilflyttet til Vestlandet fra Bodø. Hun er vokst opp med havet og den nordnorske kysten som lekeplass og har et rolig vesen. Hun har bachelor i friluftsliv fra Volda og 200 timer yogalærerutdanning fra India.

 

I 2023 kan du booke Sara for yogatimer og kurs, i tillegg til kajakk-kurs.

 

Om du vil høre om muligheter, kan Sara nås på:

 

Tlf: 95775390

E-post: sara@stigengard.no