Bakgrunn

Vi har nå drevet på Stigen i 30 år, med fokus på småskala jord- og hagebruk, sjølberging, naturbruk og dyrehold. Samtidig har vi utforsket de uendelige turmulighetene i området, og bygget opp et nettverk av opplevelses- og overnattingsmuligheter.

Nesten like lenge har vi tatt imot gjester på Stigen,- og seinere Sjøstigen i Fresvik,- og delt gode og varierte turopplevelser med mange trivelige folk.

Dette har blitt til en livsstil, og mange har uttrykt interesse i de jordnære prosessene som ligger bak et godt hjemmedyrket måltid eller et åpent kulturlandskap.

Derfor inviterer vi nå til CAMP naTURligvis – et jordnært tilbud til voksne mellom 18 og 80 år. Vi inviterer dere til å følge årstidene med oss, i arbeid, læring og lek. Vi vil også samarbeide med flere kunnskapsrike mennesker som vil bidra med kurs, praktiske innslag og foredrag som kan gi oss alle læringsglede og mestring. Ingenting er mer oppløftende enn å lære noe nytt og å utforske nytt landskap. Naturen rundt oss innbyr til bevegelse, nytelse og utforsking både fysisk og mentalt,- høyt til fjells, ved fjorden og i grønnsakshagen. Velkommen!